Tel.: +421 904 989 496

Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
RETRO REALITY obyvacia miestnost
RETRO REALITY obyvacia miestnost
retro obyvacka
retro obyvacka

RETRO REALITY - Ponúka novo zrekonštruovaný a plne zariadený 2 izb. byt s balkónom v tehlovej bytovke. Top lokalita!

Cena:
199 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Rača
Ulica: Cyprichova
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Úžitková plocha: 49 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 3 / 6
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:áno
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:4988905

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovaný a kompletne zariadený 2 izbový byt v tehlovej bytovke na skvelej adrese. Nehnuteľnosť sa nachádza na ideálnom poschodí (3/6) s výťahom. Byt má rozlohu 49m2 a ponúka krásnu, modernú dispozíciu. V nehnuteľnosti sa nachádza vstupná chodba so vstavanou skriňou, kúpeľňa s WC, priestranná spálňa so vstavanou skriňou a vstupom na balkón a veľká obývačka spojená s kuchyňou.

Celý byt prešiel luxusnou rekonštrukciou, pričom bol kladený cit na detail. Po rekonštrukcii a po zariadení bytu v nehnuteľnosti ešte nikto nebýval. V byte ostali vyššie stropy (cca 2,7m), nakoľko sme nechceli ich znižovaním narušiť atmosféru priestoru. Okrem toho byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala nové: bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, rozvody vody, plynu a elektriky, obklady, dlažby, sanitu, stierky, maľovku, plastové okná, kvalitnú plávajúcu podlahu a mnoho ďalšieho...

Byt sa predáva plne zariadený pričom v obývačke sa nachádza kuchynská linka „na mieru“, ktorá je vybavená vstavanými spotrebičmi (sporák, trúba, digestor, umývačka riadu). K linke prislúcha aj samostatne stojaca „retro“ chladnička, ktorá krásne pasuje do priestoru. V obývačke sa ďalej nachádza okrúhly jedálenský stôl so štyrmi stoličkami, príjemná a pohodlná sedačka s kreslom v kontrastnej farbe, koberec s konferenčným stolíkom a skrinka pod TV. Súčasťou obývačky je aj úplne nový televízor s uhlopriečkou 55 palcov, pričom jeho sledovanie vám bude spríjemňovať LED pásik, ktorý osvetľuje dekoračný obklad v prevedení prírodného dreva, ktorý sa nachádza na stene nad televízorom. V izbe sa ďalej nachádzajú 3 stropné svietidlá, jedna lampa na čítanie a ďalší LED pásik v kuchynskej linke. Útulný pocit v obývačke dotvárajú krásne dekorácie a živé rastliny.  

V spálni sa nachádza druhá vstavaná skriňa, štýlová komoda, pracovný stôl so stoličkou, praktická polička a pohodlná posteľ s nočnými stolíkmi a lampami. Súčasťou postele sú aj úplne nové matrace a ozdobné vankúšiky. Atmosféru v spálni podtrhuje 3D tapeta s LED pásikom a krásne dekorácie. V spálni sa nachádza aj vstup na príjemný balkón. 

Bytový dom je zateplený, má nový vchod a celkovo pôsobí udržiavaným dojmom. Byt je tichý a skvele situovaný. Je veľmi svetlý ale priame slnko doňho svieti len ráno. Cez deň je slnko nad domom, takže v byte nie je neznesiteľné teplo ani v letných mesiacoch. K bytu prislúcha murovaná pivnica a bonusom sú príjemní susedia. Veľkou výhodou bytu sú nízke mesačné náklady (na 1 osobu len 118,-Eur). "Na skok" od bytu je kompletná občianska vybavenosť (krásne nové ihrisko, Lidl, Kraj, lekáreň, mäsiarstvo, kaviareň, rýchle občerstvenie, kostol, zastávka MHD, pohostinstvo).  Byt je ihneď voľný a je pripravený na okamžité sťahovanie!. TREBA VIDIEŤ!!!

 

Cena 199 900 €

Naše služby zahŕňajú kompletný právny servis: vypracovanie ZoBZ (zmluva o budúcej zmluve) – kúpna zmluva - poplatky za overenie podpisov u notára - kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra - výpis listu vlastníctva na právne účely s kolkom - snímky z katastrálnej mapy a hypotekárne poradenstvo. Sprostredkovať vieme služby súdneho znalca a zaoberáme sa aj rekonštrukciami bytov a domov. Bližšie informácie nájdete na stránke www.retroreality.sk v sekcii rekonštrukcie.

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Jakub Colotka
Telefón:0904989496
E-mail:info-ZVNC-retroreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2