Tel.: +421 904 989 496

Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
RETRO REALITY obyvacia miestnost
RETRO REALITY obyvacia miestnost
retro obyvacka
retro obyvacka

RETRO REALITY - ponúka kompletne zrekonštruovaný a novo zariadený 1 izb. byt v tehlovom dome. TOP LOKALITA!!!

Cena:
153 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Kvetná
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
Úžitková plocha: 28 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 1 / 5
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:4988893

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj krásny, kompletne zrekonštruovaný a luxusne zariadený 1 izb. byt v TOP lokalite. Nehnuteľnosť sa nachádza na ideálnom prvom poschodí (pod bytom je ešte prízemie) a má rozlohu 28,3m2 + 3,18m2 murovaná pivnica. Byt prešiel kompletnou a vkusnou rekonštrukciou so zameraním na detaily. V byte sú nové: rozvody elektriny, rozvody vody, obklady, dlažby, sanita, stierky, maľovky, kvalitná drevená plávajúca podlaha, luxusné interiérové dvere a mnoho ďalšieho. Rekonštrukciou prešli aj plastové okná a vchodové bezpečnostné dvere.

Byt je ideálne dispozične riešený, pričom pozostáva zo vstupnej predsiene, samostatnej kuchyne, samostatnej izby a kúpeľne spojenej s WC.  Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená čo zahŕňa: Kvalitnú kuchynskú linku „na mieru“, ktorá je vybavená vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, pračka, trúba, varná doska a digestor). Celá linka je podsvietená LED pásikom s reguláciou intenzity svetla. Súčasťou kuchyne je aj okrúhly stôl s tromi stoličkami, veľká „Retro chladnička“ a dekorácie, ktoré dotvárajú príjemnú atmosféru. V izbe sa nachádza veľká vstavaná skriňa „na mieru“, ktorá disponuje obrovským množstvom úložného priestoru, rozkladacia sedačka, konferenčný stolík, kvalitný koberec, stolík pod TV a 55 palcová televízia. O útulnú atmosféru sa starajú dekorácie, rastliny a dva LED pásiky, ktoré poskytujú ambientné podsvietenie tapety a obkladu v drevenom dekóre. V chodbe sa nachádza taburetka s úložným priestorom a drevené vešanie na kabáty. Kúpeľňa disponuje sprchovacím kútom so stropnou sprchou, umývadlom so skrinkou, zrkadlom, rebrinovým radiátorom a dvomi svietidlami.

Byt sa nachádza v Top lokalite „na skok“ od trhoviska a v jeho okolí je skutočne úplná občianska vybavenosť. V byte nie je veľmi horúco nakoľko sa hneď pred jeho oknami nachádza zeleň. V nehnuteľnosti po rekonštrukcii ešte nikto nebýval a je ihneď k dispozícii. TREBA VIDIEŤ!!!

Cena 153 900 €

Naše služby zahŕňajú kompletný právny servis: vypracovanie ZoBZ (zmluva o budúcej zmluve) – kúpna zmluva - poplatky za overenie podpisov u notára - kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra - výpis listu vlastníctva na právne účely s kolkom - snímky z katastrálnej mapy a hypotekárne poradenstvo. Sprostredkovať vieme služby súdneho znalca a zaoberáme sa aj rekonštrukciami bytov a domov. Bližšie informácie nájdete na stránke www.retroreality.sk v sekcii rekonštrukcie.

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Jakub Colotka
Telefón:0904989496
E-mail:info-ZVNC-retroreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2