Tel.: +421 904 989 496

Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
RETRO REALITY obyvacia miestnost
RETRO REALITY obyvacia miestnost
retro obyvacka
retro obyvacka

RETRO REALITY - Ponúka luxusne zrekonštruovaný 3 izb. byt v tehlovom dome v najlepšej lokalite Ružinova.

Cena:
229 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Svidnícka
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Úžitková plocha: 65 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 1 / 4
Verejné parkovanie: Áno
Energ. certifikát: A
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:4988904

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj jedinečne zrekonštruovaný 3 izb. byt v Top lokalite Ružinova, v ktorom po rekonštrukcii ešte nikto nebýval. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí (minimálne 2,5m od zeme) a má rozlohu 65m2. Nehnuteľnosť je súčasťou kompletne zrekonštruovanej štvorposchodovej tehlovej bytovky bez výťahu, takže fakt, že nie je treba šliapať veľa schodov ocenia hlavne mamičky s deťmi. Rekonštrukcia bytovky zahŕňa: zateplenie, novú strechu, vchod, komplet schodisko, rekonštrukciu pivníc a všetky stúpačky (takže  do budúcnosti máte absolútny pokoj). Veľkou výhodou je aj vlastná kotolňa a fakt, že bytový dom spravuje spoločenstvo vlastníkov, takže náklady na energie sú veľmi priaznivé.

Nehnuteľnosť je orientovaná na dve strany a má skvelú dispozíciu, pričom pozostáva zo vstupnej chodby vybavenej vstavaným botníkom so sedením a skriňou, zo samostatnej kúpeľne a toalety, samostatnej kuchyne, z priestrannej obývačky a z dvoch nepriechodných izieb. Byt prešiel absolútne kompletnou rekonštrukciou s ohľadom na detail. Rekonštruovalo sa skutočne všetko vrátane úplne nových plastových okien, radiátorov, rozvodov elektriny, plynu, vody, odpadu, nové sú aj vchodové bezpečnostné dvere, kvalitné interiérové dvere „na mieru“, sanita, obklady, dlažby (v kuchyni a v predsieni sa nachádza biela gresová dlažba v prevedení vysoký lesk, v kúpeľni a WC sa nachádza krásna „retro“ španielska keramická dlažba), v ostatných izbách je položená 1,4cm hrubá celodrevená plávajúca podlaha, ktorá sa dá brúsiť, prijemne vonia drevom a skvele izoluje, celý byt je samozrejme na novo omietnutý, vystierkovaný a vymaľovaný. 

Čerešničkou bytu je krásna kuchynská linka s LED podsvietením a vstavanými spotrebičmi, ktorá bola vyrobená stolármi „na mieru“ v tvare písmena L. Kuchynská linka je vybavená vstavanou umývačkou riadu (60cm), vstavanou práčkou so sušičkou, teplovzdušnou rúrou, plynovou varnou doskou a integrovaným digestorom. V byte sa ďalej nachádza LED rampa osvetľujúca štýlovú zlatú tapetu v spálni a ešte jedna LED rampa osvetľujúca modrený obklad v prevedení imitácia dreva, ktorý je mimoriadne príjemný ako osvetlenie pri pozeraní TV. Celý byt je zároveň vybavený svietidlami, ktorých je skutočne dostatok. Obrovskou výhodou bytu je aj fakt, že je veľmi slnečný no napriek tomu ani v lete netreba klimatizáciu, nakoľko mu tienia krásne zelené stromy v jeho tesnej blízkosti. Byt je zároveň úplne tichý, nakoľko sa pri ňom nenachádza žiadna rušná ulica. Nehnuteľnosť je situovaná v jednej z najlepších lokalít Ružinova. Jazero Štrkovec je cca 4 minúty „na pešo“ a do troch minút od bytu ste na malom trhu s pekárňou a pri nákupnom centre Helios, kde nájdete skutočne všetko. Od reštaurácii, cez potraviny, drogériu, lekáreň atď... V tesnej blízkosti bytu je aj škola a škôlka. Pri tejto nehnuteľnosti auto prakticky nebudete potrebovať. K bytu prislúcha aj veľká murovaná pivnica o výmere cca 4m2. TREBA VIDIEŤ!!!

Cena 229 900 €

Naše služby zahŕňajú kompletný právny servis: vypracovanie ZoBZ (zmluva o budúcej zmluve) – kúpna zmluva - poplatky za overenie podpisov u notára - kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra - výpis listu vlastníctva na právne účely s kolkom - snímky z katastrálnej mapy a hypotekárne poradenstvo. Sprostredkovať vieme služby súdneho znalca a zaoberáme sa aj rekonštrukciami bytov a domov. Bližšie informácie nájdete na stránke www.retroreality.sk v sekcii rekonštrukcie.

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Jakub Colotka
Telefón:0904989496
E-mail:info-ZVNC-retroreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2